Part of INWIDO

Garanti og reklamasjon

20- og 30 års garanti på alle våre vinduer og balkongdører!

Med vår høye kvalitet er Lyssand et velkjent begrep i byggebransjen, såvel som hos våre sluttkunder. Vi er derfor stolt over å kunne tilby våre kunder enda større trygghet ved valg av vindusleverandør, med markedets beste garanti mot sopp og råte.

Garantien gjelder alle vinduer og balkongdører levert av Lyssand og Frekhaug Vinduet etter 1/1-2019. For produkter i tre gjelder 20 års garanti mot sopp og råte, og hele 30 år for produkter med aluminiumsbekledning.‍

Betingelser for utvidet garanti mot sopp og råte

Det gis 20 års garanti mot sopp og råte på vinduer og balkongdører i tre og 30 års garanti mot sopp og råte på vinduer og balkongdører i tre-alu.

Garantien gjelder for produkter fra Frekhaug Vinduet og kun for produkter som er levert overflatebehandlet.Garantien bortfaller dersom det ikke er reklamert til selger innen rimelig tid etter at garantilbruddet ble eller burde ha blitt oppdaget av kjøper, og senest innen utløpet av garantitiden. Garantiansvaret er begrenset til levering av ny vare og omfatter ikke montering eller eventuelle følgeskader.

Produktene må monteres, brukes og vedlikeholdes forskriftsmessig og i henhold til selgers monteringsanvisning og vedlikeholdsinstruksjoner (FDV).

I motsatt fall bortfaller både alminnelig reklamasjonsrett og selgers garantiansvar.

Serviceløfte

Vårt mål er å gi våre kunder rask, forutsigbar og pålitelig kundebehandling.

Som forhandler kan du forvente å få første tilbakemelding fra saksbehandler innen neste virkedag på nyregistrerte saker. Tildelt saksbehandler vil følge din sak til den er ferdig behandlet fra vår side. Når din sak er avsluttet gis du anledning til å besvare en enkel tilbakemelding om du er fornøyd eller ikke. Vi håper du benytter anledningen til å si din mening om vår kundeservice, slik at vi kan bli enda bedre i vår kundebehandling.

Har du oppdaget en feil eller mangel på produktet?

Er du forbruker ber vi om at du tar kontakt med forhandleren du har kjøpt produktet hos, så melder de saken videre til oss.

For forhandler

Kundeserviceskjema 

Mankoskjema

Her kan du også lese om våre salgs- og leveringsbetingelser